ورود
عضویت

گروه مشاوره پدرام

0912 - 0361341 0263 - 3506687 با ما تماس بگیرید

کنکوری های 99 حتما بخونن "تکنیک های تست خوانی"


"تکنیک های  تست خوانی"

1متن تست و گزینه ها را درست و با تمرکز بخوانید .

2 - افعال منفی یا مثبت به راحتی شما را گمراه می کنند. بنابراین  فعل های سوالات به ویژه افعال پایان سوال را  خط بکشید و دقت کنید. به عنوان مثال افعال " درست است یا درست نیست"، " وجود دارد  یا وجود ندارد،‌"بود یا نبود".

 3 - روی کلمات استثنا ، حروف ربط  و کلمات شرطی در سوال خط  بکشید. به عنوان مثال  "همه موارد زیر درست است به جز" ،  همه موارد زیر غلط است به استثنای".  "گزینه ای درست است که ...."، "گزینه ها را از راست به چپ بخوانید".

4 -  طراح با استفاده از کلمات و عبارات گمراه کننده داوطلب را گمراه می کند. به مفاهیم برخی افعال و واژگان در سوالات دقت کنید و هوشمندانه صورت سوال را بخوانید و دنبال کنید. به عنوان مثال : "مطلوب است یعنی درست ترین گزینه کدام است".

 5 - کلمات و عبارات مشابه به سادگی با هم اشتباه می شوند. برترین و بدترین دو واژه کاملا متفاوت هستند

6 -  طراح با آوردن اطلاعات زائد در تست، ذهن داوطلب را منحرف می کند. عدم مطالعه کامل صورت تست و درک خواسته اصلی مساله، بیشترین سهم غلط را به خود اختصاص می دهد.

7 - طراح با ترتیب گزینه ها ، می تواند شما را به اشتباه بیندازد،  صورت سوال را به دقت بخوانید و بعد از مطالعه صورت سوال  بدون پیش داوری هر 4 گزینه را به ترتیب بخوانید.

الف) گزینه های غلط به ظاهر درست. در این موارد علت به خطا افتادن داوطلبان  عدم استخراج اطلاعات صورت سوال (داده ها و خواسته ها) و گزینه ها می باشد.

ب) گزینه های درست به ظاهر غلط . پیشنهاد می شود در تست هایی با ظاهر تکراری و آشنا حتما زیر داده های تست و دور خواسته های آن و افعال آن خط بکشید.

8 -  اشتباهات افقی در پاسخگویی ، تست را حل کرده به جواب عدد دو رسیده اید که در گزینه ( 3 ) است ولی اشتباهاً گزینه ( 2 ) را می زنید.

 9 - اشتباهات عمودی ، پاسخ سوال 15 را در گزینه های سوال 14 یا 16 علامت می زنید و گاهی ممکن است تا تعداد زیادی  سوال به همین منوال پیش بروید. پیشنهاد میشود هر ده  شماره سوال دفترچه و شماره سوال پاسخ برگ را کنترل کنید تا به اشتباه و در اثر خطای دید گزینه ها را اشتباه وارد پاسخبرگ نکرده باشید.

 10 - اشتباه محاسباتی ( 2 ضرب در 3 را 5  محاسبه کردن ، علامت منفی را ندیدن و ... )

 

 

 

تکنیک های تست زنی

1 هدف گذاری چند تا از ده تا: با توجه به وضعیت درسی و نمره ترازتان و رسیدن به نتیجه مورد انتظار خود هدفگذرای کنید در هر درس به چند سوال می خواهید  پاسخ دهید . بدین ترتیب دیگر نگران جواب ندادن به همه سوالات نیستید.

 2 - استفاده از روش ضربدر منها : در کنار سوالاتی که بلد نیستید علامت منها بگذارید تا دیگر وقت خود را روی این سوالات نگذارید و در کنار  سوالات دشوار و وقت گیر  و یا سولال های که برای پاسخ بین دو گزینه ها شک دارید علامت ضربدر بگذارید. اینگونه  در وقت اضافی میدانید باید سراغ کدام سوال ها بروید.

3 - روش زمان های نقصانی: برای هر درس بخشی از زمان خود را ذخیره کنید تا در پایان سوالات برای پاسخ به سوال هایی که شک داشته اید یا وقت گیر هستند ، زمان داشته باشید.

4 - روش استراتژی بازگشت: چنانچه تمام روشهای قبل را انجام داده باشیددرپایان آزمون،زمانی راذخیره کرده اید و می توانید روی درس های هدف برگردید.